Segons plats

Pel que fa als segons plats, a Cuinats La Farga us n’oferim una gran varietat: carns rostides (ànec, conill o pollastre rostit), carns guisades (guatlles, peus i galtes de porc, cuixes d’indiot, vedella, mandonguilles, salsitxes, botifarres), carns al forn (espatlla de xai), peixos (bacallà amb samfaina, sèpia amb pèsols) i altres especialitats com ara el Picantó, la paella (mixta o de peix) i la fideuada.

  • Salsitxes amb xampinyons
  • Guatlles
  • Botifarres
  • Espatlla de xai al forn 
  • Imatge Bacallà amb samfaina

    Bacallà amb samfaina

  • Imatge Conill amb cargols

    Conill amb cargols

  • Imatge Conill Rostit

    Conill Rostit

  • Imatge Cuixes d'indiot amb peres

    Cuixes d'indiot amb peres

  • Imatge Cuixes d’ànec amb peres

    Cuixes d’ànec amb peres

  • Imatge Fideuà

    Fideuà

  • Imatge Galtes de porc

    Galtes de porc

  • Imatge Mandonguilles amb sèpia

    Mandonguilles amb sèpia

  • Imatge Mandonguilles amb tomata

    Mandonguilles amb tomata

  • Imatge Paelles (mixta i de peix)

    Paelles (mixta i de peix)

  • Imatge Peus de porc

    Peus de porc

  • Imatge Peus de porc amb cargols

    Peus de porc amb cargols

  • Imatge Picantó

    Picantó

  • Imatge Pollastre Rostit

    Pollastre Rostit

  • Imatge Sèpia a la planxa

    Sèpia a la planxa

  • Imatge Sèpia amb pèsols

    Sèpia amb pèsols

  • Imatge Vedella amb Bolets

    Vedella amb Bolets