-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
Segons plats
Pel que fa als segons plats, a Cuinats La Farga us n’oferim una gran varietat: carns rostides (ànec, conill o pollastre rostit), carns guisades (guatlles, peus i galtes de porc, cuixes d’indiot, vedella, mandonguilles, salsitxes, botifarres), carns al forn (espatlla de xai), peixos (bacallà amb samfaina, sèpia amb pèsols) i altres especialitats com ara el Picantó, la paella (mixta o de peix) i la fideuada.
- Salsitxes amb xampinyons
- Guatlles
- Botifarres
- Espatlla de xai al forn
-
Bacallà amb samfaina
-
Conill amb cargols
-
Conill Rostit
-
Cuixes d'indiot amb peres
-
Cuixes d’ànec amb peres
-
Fideuà
-
Galtes de porc
-
Mandonguilles amb sèpia
-
Mandonguilles amb tomata
-
Paelles (mixta i de peix)
-
Peus de porc
-
Peus de porc amb cargols
-
Picantó
-
Pollastre Rostit
-
Sèpia a la planxa
-
Sèpia amb pèsols
-
Vedella amb Bolets