Segons plats

Pel que fa als segons plats, a Cuinats La Farga us n’oferim una gran varietat: carns rostides (ànec, conill o pollastre rostit), carns guisades (guatlles, peus i galtes de porc, cuixes d’indiot, vedella, mandonguilles, salsitxes, botifarres), carns al forn (espatlla de xai), peixos (bacallà amb samfaina, sèpia amb pèsols) i altres especialitats com ara el Picantó, la paella (mixta o de peix) i la fideuada.

  • Salsitxes amb xampinyons
  • Guatlles
  • Botifarres
  • Espatlla de xai al forn 
  • Bacallà amb samfaina

  • Conill amb cargols

  • Conill Rostit

  • Cuixes d'indiot amb peres

  • Cuixes d’ànec amb peres

  • Fideuà

  • Galtes de porc

  • Mandonguilles amb sèpia

  • Mandonguilles amb tomata

  • Paelles (mixta i de peix)

  • Peus de porc

  • Peus de porc amb cargols

  • Picantó

  • Pollastre Rostit

  • Sèpia a la planxa

  • Sèpia amb pèsols

  • Vedella amb Bolets